Den 22 september 2012 åker vi till Kristinehamn för att titta på den sista tollarvalpen i en kull med fem valpar. Mamman till de små stollarna heter Leringen's Divan Doris "Doris" och pappan är Krokasmedens Duracell "Ace".
     
Det tog ju inte lång tid att bestämma sig att lille Ziggy skulle få följa med oss hem. 
Bilresan gick väl ganska bra bortsett från lite gnäll och en och annan spya.
     
Efter en lång resa hem landar den nya lilla familjemedlemmen hemma i vardagsrummet där han spenderar de närmsta veckorna med att försöka äta upp soffan.
 
Första tiden spenderades mycket ute i skogen där Ziggy kunde springa av sig, upptäcka nya saker, komma på hur spännande det är att bada och vädra nya dofter. Vi började redan här att leka in ett apporteringsbetende med en dummy, Lillkillen greppade fort vad vi ville och hämta gärna både ett och annat!
 
 
 
Matte var väl den som flängde runt i skogen tillsammans med räven eftersom hon ändå var hemma och pluggade mestadels av tiden.
 
 
I Frufällan bor gammeltollaren Ozzy som har gjort desperata försök att uppfostra den lille stollaren, inte med så mycket framgång dock. Ziggy började visa ett väldigt dominant beteende tidigt och Ozzy ville väl helst att det inte skulle bli något bråk och spring (allra helst önskade han nog att lilltollarn skulle flytta så långt bort från honom som möjligt, vad skulle vi med en sån ligist till!?).
 
 
Sen blev det vinter och snö, vilket var mycket uppskattat. Han hoppade, dök, grävde och åt!
 
 
Nu har det gått ett tag och stollarn har redan hunnit bli ett år. Vi har hunnit göra mycket ihop, men har SÅ många roliga saker kvar att upptäcka.På tur står ett jaktprov och vår livs första utställning (mattes nerver spökar definitivt). Sen ska höfterna röntgas och ögonen lysas och vi hoppas på att vi har en fortsatt frisk liten räv!